Om relationer

Allt består av relationer. Relationen till oss själva, till vår partner, till vår familj, till våra vänner, till våra arbetskamrater, till jobbet, till samhället i stort, ja till själva livet!
Daydreamer litenDin relation till dig själv och livet

Hur ser din relation ut till dig själv och till ditt eget liv? Trivs du med dig själv? Lever du det liv du vill leva? Njuter du av livet och är nöjd med vad du åstadkommit så här långt? Underbart i så fall! Eller är det så att du stressar runt från en aktivitet till en annan? Har du ett jobb som du inte trivs med och som du vill förändra? Är du nöjd med din hälsa? Gör du det du vill här i livet eller det du måste? Har du låg självkänsla eller dåligt självförtroende? Vi kan förändra våra liv om vi bestämmer oss för det. 


                Din relation till din partner

Vilket syfte har du med din partner? Kärlek är att vilja någon väl. Hur väl vill du din partner? Att älska är att skapa kärlek. Hur mycket kärlek ger du i din relation? Eller förväntar du dig att din partner ska ge först? Kommunicerar ni från hjärta till hjärta eller från huvud till huvud? Är ni varandras bästa vänner? Kärlek är ett beslut och relationer är tack och lov förändringsbara.

 

 
 
 FamiljenHur mår familjen?

I en familj kan vi ha glädje av varandra, stödja varandra, inspirera varandra och utvecklas med varandra. Hur ser det ut i din familj? Bidrar du till nöjet eller missnöjet i din familj? Bidrar de andra till glädjen eller frustrationen? Och hur mår dina barn egentligen? Får de höra sina föräldrar gräla och bråka? Grälar du på dem? Bråk och gräl förändrar barnens själ och det vill du säkert inte eller hur? Hur är relationen till dina föräldrar och svärföräldrar? Låt oss hjälpas åt att vända skutan åt rätt håll.

 

 
 
VnskapsrelationerDina vänskapsrelationer

Hur är du som vän? Är du själv som du vill att en vän ska vara? Hur du själv är, bestämmer i hög grad vilka slags vänner du drar till dig. Har du problem i någon eller några av dina vänskapsrelationer så kanske du till och börja med ska ta dig en titt på hur du själv fungerar. Är du villig att förändra dig, eller vill du att dina vänner ska göra det? Vill du ha rätt eller vill du vara lycklig?

 

business20people20discussing20work20on20laptop20at20a
Dina arbetsrelationer

Hur ser det ut på din arbetsplats? Är det gnissel i maskineriet? Råder det brist på förståelse för varandras situation? Gnälls det på chefen? Är det någon liten tuva på jobbet som håller på att välta det stora lasset? Hur kommunicerar ni med varandra? Situationen går att förändra.

Bokadirekt här!

 Boka tid Vit