Färgrådgivning

Tongur Suat 4 beskurenHarmoni med färg kan vi erhålla när vi vet hur färger påverkar oss, hur vårt psyke och vår kropp reagerar på färger. Detta gäller även den yttre bild vi utstrålar till andra! Och här kan vi få hjälp av en metod som kallas färganalys. 

1989 utbildade jag mig till färg- och make up konsult på Colour & Harmony i Bergen, Norge. År 2002 blev jag tillfrågad om att ta över företaget, vilket jag stolt och glad tackade ja till. Under årens lopp har jag utfört över 2000 färganalyser på både kvinnor och män.

Sedan jag övertog företaget har jag även utbildat nya färg- och make up konsulter, samt erbjudit service till färgkonsulter genom att jag tillverkat och sålt färgguider, samt erbjudit hudprodukter och årstidsmake up av eget märke.

Intresset för färganalys dalade i slutet av 90-talet, men har nu fått ett uppsving – kanske tack vare den nya unga generationen som vill hamna rätt i färgdjungeln. Under en färganalys analyserar vi fram vilka färger på kläder, och för kvinnor även smink, som förstärker dina egna naturliga färger, och gör dig säkrare och mer belåten med dig själv. För män, färganalys och garderobsplanering. Färgrådgivningen gör dessutom att det blir enklare att välja kläder. Du får en väl fungerande garderob och slipper modetrender och impulsköp.

Färgkarta/färgguide med tygprover köpes av annan leverantör. Du får länk till deras hemsida efter att vi gjort färganalysen.

Du kan läsa mer på min andra hemsida www.colourandharmony.se

Tjänster, priser & betalning

Jag tar emot enstaka personer och grupper i harmonisk hemmiljö, främst i Norrköping och i mån av tid och efterfrågan även i Stockholm. I priset ingår färganalys och sminkning. (För män stilplanering i stället för sminkning.)

  • 1 500 kr för 2 - 3 timmars enskild konsultation
  • 1 250 kr/person i grupp om 2 - 4 personer, totaltid ca 75 - 90 min/person

Kontant betalning eller Swish.

Bokning av tid och plats

1) Boka tid genom att mejla mig.
2) Boka tid genom att messa mig på 0722 - 120 500.

Varmt välkommen med din förfrågan!